Tagi
Kategorie: Wszystkie | restauracje | ryby | zupy
RSS
wtorek, 23 lipca 2013
Wspaniały letni obiad fusion

W zieleni miejskiego prywatnego ogrodu zostałam poczęstowana obiadem, o którym muszę wspomnieć. Pięknie nakryty stół, talerze o barwie bakłażana i te mniejsze, białe, z motywem lawendy przypominały mi Prowansję.

Entree obiadu było nietypowe: sorbet pomarańczowy.

Daniem głównym był ciemny makaron ze śmietaną, koperkiem i wędzonym łososiem; od dawna nie jadłam czegoś tak smacznego!

Podano też sałatkę - z sałaty zielonej, rukoli, roszponki, z dodatkiem pokrojonego na plastry avocado i zielonych oliwek; wszystko w sosie vinegret - cudo!

Deserem był ananas prosto z lodówki, przekrojony na pół, podany z pióropuszem..

Tagi: fusion
17:47, stana111
Link Dodaj komentarz »